Juergen Teller Photographic Studio

External and Internal Joinery, London

This iconic project, which spans a 60m x 8m plot serves as a new studio, office and archive for the celebrated photographer, comprising a series of three individual concrete buildings and courtyard gardens. Our works included the collaborative design, manufacture, and installation of lift and slide doors, casement windows, French doors, single doors, internal doors, cupboard doors, multiple storey internal screens, linings and a bespoke letter box. These were designed with ultra-slim sections, high energy efficiency and a semi-transparent finish to reflect the intricate, concrete style of the building.

Juergen Teller Studio

Juergen Teller’s Photographic Studio is winner of the RIBA National Award 2017, RIBA London Award, RIBA Building of the Year and is currently shortlisted for the prestigious 2017 Stirling Prize. Our works were also shortlisted for the British Woodworking Federations Technical Project of the Year 2016.